När jag stickar..

Det är såå mysigt att ha en varm kopp te nära till hands när jag sitter och stickar, men jag vill gärna ha något sött och gott också. Då det absolut bästa jag vet är choklad har jag under min tid som aktiv inom stickning betat av en och annan tryffel och den butik jag alltid faller tillbaka till är Julias choklad shop.

Hon har helt fantastiska munsbitar med både nötter och bär, Chokladen är handgjord och ekologisk. helt perfekt! Hon säljer dessutom chokladen till en billig peng så har också du en riktig chokladgris och sugen på att testa, kika in på hennes hemsida redan idag!

Lyxa till det lite vet ja och köp några extra. Det ar trots allt snart påsk.

Klicka här för att komma till Julias choklad webshop!

Min favorit är hennes chokladtryffel med flingor. Alltså, min mun vattnas bara jag tänker på det. Helt fantastisk smak! Är också du nyfiken på just dessa godsakerna, beställ chokladtryffel du också!